Online workshop While We Can

Tijdens deze interactieve online workshop maken de leerlingen kennis met moderne dans en Scapino Ballet in het bijzonder. Een oud Scapino danser neemt de leerlingen mee in het verhaal van de dans en hoe choreografen zich laten inspireren door alledaagse thema's.

Choreograaf Felix Landerer heeft zich voor het creëren van While we can laten inspireren door de moderne vormen van communicatie, nu belangrijker dan ooit. Hoe heeft hij dit aangepakt en wat kenmerkt zijn dansstijl?

De leerlingen maken kennis met deze bijzondere choreograaf en bekijken aan de hand van gerichte kijkopdrachten een aantal voorstellingsfragmenten, gedanst door Scapino Ballet Rotterdam. Ook worden de leerlingen uitgenodigd om zelf in beweging te komen en zich door de dans of de thematiek van de voorstelling te laten inspireren.

Na afloop weten de leerlingen meer over moderne dans en hoe je hiernaar kan kijken. Ook ervaren ze hoe je, d.m.v. dans en beweging, jouw verhaal kan vertellen.

 

Praktische informatie

• Via Zoom

• 90 minuten

• Max. 15 deelnemers per workshop

• Vmbo, havo en vwo alle leerjaren

• In overleg kunnen er meerdere workshops tegelijkertijd en/of op een dag plaatsvinden

• €210,00 (betaling middels factuur of CJP weborder)
 

De workshop kan op twee manieren gegeven worden:

• Volledig online: alle leerlingen volgen vanuit huis met hun eigen device de workshop

• Hybride: leerlingen volgen de workshop vanuit een klaslokaal én leerlingen volgen de workshop vanuit huis

 

Boek deze en/of andere workshop(s)

CKV-dag

Geïnteresseerd in een online CKV-dag? De workshop 'While we can' is onderdeel van de online CKV-dag van Kleinkunstig. Ben je op zoek naar een dag met verschillende online workshops voor een grote groep leerlingen? Kijk dan eens op kleinkunstig.nl/cultuurdag.

 

Contact

Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
3012XL Rotterdam

tel: 010 - 414 24 14
(ma t/m vr 09:00 - 17:30)

info@scapinoballet.nl

Nieuwsbrief

© 2022 Scapino Ballet Rotterdam
Menu