Scapino
streamt

14 februari 2021 t/m 31 juli 2021

Bekijk registraties van voorstellingen en videopremières van nieuwe producties op locatie. Scapino Ballet Rotterdam brengt dans naar uw huiskamer met 'Scapino streamt'.

Elke drie weken brengt Scapino een nieuwe titel uit op Scapino streamt, zoals Pearl, Henry, All hands on deck en Cathedral. Ook TING! met muziek van de NITS ontbreekt niet. Daarnaast zijn er binnenkort speciale opnames voor Scapino streamt van drie dansstukken op locaties in Rotterdam, gemaakt door Alba Castillo, Justin de Jager en DOX. Choreograaf Joost Vrouwenraets is uitgenodigd om met de Scapinodansers een stuk te maken dat wordt gefilmd op een bijzondere locatie in Kerkrade.

Op Scapino streamt zullen zowel opgenomen voorstellingen te zien zijn als evenementen die live plaats vinden. De prijzen variëren van €4,99 voor opgenomen registraties tot €10,- voor live evenementen.

Scapino streamt is te zien via streaming.scapinoballet.nl

 

14 februari 2021
t/m 31 juli 2021

Titels

o.a. Pas de Deux, Pearl, Henry, TING!

Steun Scapino met een Tikkie

Wij willen u blijven verwonderen met dans. Nu én in de toekomst. Steun daarom Scapino in een periode waarin er geen inkomsten gegenereerd kunnen worden. Als dank voor uw gift nodigen wij u graag uit voor een exclusief bezoek aan onze studio’s zodra de maatregelen dit weer toelaten.
U bepaalt zelf welk bedrag u doneert.

Steun Scapino met een Tikkie
Titels

o.a. Pas de Deux, Pearl, Henry, TING!

Menu