New Adventures

Data 16 september 2017 t/m 02 mei 2018

Drie dansstukken voor iedereen die houdt van verrassingen.

Ontdek en proef ze allemaal. Scapino Ballet Rotterdam presenteert een zinderend dansavontuur met veertien topdansers in drie bijzondere choreografieën. Dans op het scherp van de snede, voor de avontuurlijk ingestelde geest. Virtuositeit, humor, ontroering en verwondering zorgen voor een avond om niet snel te vergeten.

Choreografen

Itamar Serussi (foto Rob Hogeslag)
Itamar Serussi
Choreograaf
Felix Landerer
Choreograaf
Martin Harriague
Choreograaf

Credits

Choreografie
Itamar Serussi, Martin Harriague, Felix Landerer
Muziek
Richard van Kruysdijk, P.I. Tjaikovski, Christoph Littman
Lichtontwerp
Ate Jan van Kampen, Martin Harriague, Lutz Deppe
Kostuumontwerp
Petra Finke, Mieke Kockelkorn, Felix Landerer

Love gun - Itamar Serussi
De spannendste dansmaker van dit moment. In 2015 veroverde hij het publiek met Henry. In Love Gun is liefde niet alleen lief en zien we opnieuw zijn unieke stijl, geïnspireerd op Quentin Tarantino, Charlie Chaplin en Roger Rabbit. Inderdaad, moderne dans zoals we de laatste jaren weinig hebben gezien.

While we can - Felix Landerer
While we can gaat over de keerzijde van de moderne communicatie en de behoefte aan echt menselijk contact. De dansers laten hun persoonlijkheid zien in een vloeiende, organische stijl met virtuoze urban-bewegingen waar het plezier vanaf spat. De controle en details zijn fascinerend om naar te kijken.

Prince - Martin Harriague
Een moderne versie in sneltreinvaart van de balletklassieker The Sleeping Beauty. Deze jonge, rebelse choreograaf doet er alles aan om het verhaal te ontregelen. Op de wervelende muziek van Tsjaikovski worden de prins en prinses op een verrassend, verwarrend en komisch liefdesavontuur gestuurd.

Media

Trouw

De titel van het tourneeprogramma van Scapino Ballet Rotterdam 'New Adventures' dekt de lading uitstekend. Ruimte voor verveling is er niet, het hele programma zit je op het puntje van je stoel.

NRC Handelsblad

Itamar Serussi strooit weer kwistig met haarscherpe, originele danspassen

Contact

Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
3012XL Rotterdam

tel: 010 - 414 24 14
(ma t/m vr 09:00 - 17:30)

info@scapinoballet.nl

Nieuwsbrief

© 2023 Scapino Ballet Rotterdam
Menu