Summer Creative

Scapino Ballet Rotterdam opent opnieuw de deuren tijdens de zomer van 2023. Danstalent van over de hele wereld wordt uitgenodigd om van 16 t/m 28 juli deel te nemen aan een inspirerend en uniek programma met masterclasses, workshops en lessen: de Scapino Summer Creative.

Twee weken lang krijgen dansers en dansstudenten de unieke kans om zich onder te dompelen in de dynamische bewegingstaal en bijzondere werkwijze van Scapino. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal in een gevarieerd programma dat wordt verzorgd door ons internationale artistieke team van choreografen, docenten en dansers. De Summer Creative staat onder leiding van artistiek directeur Ed Wubbe.

>  Read this in English

In deze editie wordt er onder meer gewerkt aan repertoire van artistiek directeur Ed Wubbe. Daarnaast ga je aan de slag met verschillende Scapino-choreografen en oud dansers die jou uitdagen tot nieuwe bewegingsvormen. Train jouw danstechnische vaardigheden en geef je creativiteit en eigenheid als danser een boost tijdens het creatieproces van nieuwe solo’s en duetten. Iedere week wordt afgesloten met een studiopresentatie. Ontmoet onze dansers, docenten en choreografen en ontdek de unieke werkwijze en bewegingstaal waar Scapino Ballet Rotterdam bekend om staat.

 

Praktische informatie

Data: 16 juli t/m 28 juli 2023
 

Tijden: 10.00 - 17.30u + randprogramma
 

Locatie: Scapino studio’s, Eendrachtsstraat 8 in Rotterdam
 

Cursusgeld: € 975,-

 

>  Bekijk de algemene voorwaarden

>  Lees meer over de auditie procedure

Ga naar het inschrijfformulier (aanmelding is gesloten)

 

 

Procedure

De aanmelding voor Scapino Summer Creative is gesloten.

Er geldt een maximaal aantal van 28 deelnemers. De deelnemers worden geselecteerd op basis van opleiding, ervaring, technisch niveau en creativiteit.

Op 17 april 2023 hebben alle auditanten een bericht met uitslag van de auditie ontvangen.

 

 

Programma

 

Contact

Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
3012XL Rotterdam

tel: 010 - 414 24 14
(ma t/m vr 09:00 - 17:30)

info@scapinoballet.nl

Nieuwsbrief

© 2023 Scapino Ballet Rotterdam
Menu