Summer Creative

Tijdens de zomer van 2023 openen we opnieuw onze deuren! We nodigen studenten moderne dans en professionele moderne dansers uit om deel te nemen aan een inspirerend programma met de tweede editie van de Scapino Summer Creative.

In onze studio's neem je gedurende twee weken deel aan een intensieve bootcamp bestaande uit balletlessen, repertoire, workshops en masterclasses. De cursus biedt een uitdagend programma waarin Scapino’s werkwijze en unieke bewegingstaal centraal staan.

Creativiteit speelt tijdens alle programma onderdelen een belangrijke rol. Als danser word je uitgedaagd om jouw talenten, durf en eigenheid op dit gebied te ontwikkelen en te tonen.

De Summer Creative staat onder supervisie van artistiek directeur Ed Wubbe en wordt begeleid door ons internationale artistieke team van choreografen, docenten en dansers.

Eind januari maken we meer bekend over het programma van de Scapino Summer Creative 2023. Houd de data alvast vrij in je agenda!

 

 

Praktische informatie

Data: 16 juli t/m 28 juli 2023

Locatie: Scapino studio’s te Rotterdam

Vanaf 1 februari 2023 kun je je aanmelden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Scapino selecteert de deelnemers op basis van opleiding, ervaring, technisch niveau en creatieve ontwikkeling.

 

 

 

In 2019 organiseerden we de eerste succesvolle editie van de Scapino Summer Creative. De dansers geven een inkijkje in het programma en vertellen meer over hun ervaring:

Contact

Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
3012XL Rotterdam

tel: 010 - 414 24 14
(ma t/m vr 09:00 - 17:30)

info@scapinoballet.nl

Nieuwsbrief

© 2023 Scapino Ballet Rotterdam
Menu