Norai

Bedrijven

Met jullie steun leiden wij de talenten van de toekomst op en met onze programma’s en producties inspireren wij nieuwe generaties hun creativiteit te prikkelen met dans. Zo veroveren wij samen Nederland met eigengereide topdans. Niet alleen vandaag maar ook in de toekomst.

Als bedrijf ontvang je als dank voor je steun vanaf 2500 euro per jaar voor een periode van 3 jaar:

  • Drie vrijkaarten per première
  • Vier vrijkaarten per productie
  • Dansworkshop voor medewerkers
  • Indien gewenst vermelding bedrijfsnaam in de programmaboekjes en online

Het is natuurlijk ook mogelijk om een specifiek project of een hele productie te steunen. Wij gaan graag in gesprek over de verschillende opties.

Rotterdam

Wij vragen de Rotterdamse bedrijven om ons te steunen in de praktische maar juist ook de cruciale componenten die onmisbaar zijn voor onze unieke producties.

Denk aan de kosten voor fysiotherapie, het eigen kledingatelier, kosten voor verlichting en de transportkosten van onze producties die plaatsvinden door het hele land. Als bedrijf bepaal je zelf welk onderdeel je steunt. We vragen hiervoor een bijdrage vanaf een bedrag van 2500 euro. Bedragen voor bedrijven zijn exclusief BTW.

Uw gift is aftrekbaar

Scapino is een culturele ANBI. Dit betekent dat bedrijven 150% van een donatie (tot maximaal 2.500 euro boven op de donatie) mogen aftrekken voor de vennootschapsbelasting. Zie ook belastingdienst.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sofie Post (Hoofd Development) [email protected]