Norai

Bedrijven

Met uw steun leiden wij de talenten van de toekomst op en met onze programma’s en producties inspireren wij nieuwe generaties hun creativiteit te prikkelen met dans. Zo veroveren wij met u Nederland met eigengereide topdans. Niet alleen vandaag maar ook in de toekomst.

Als bedrijf ontvangt u als dank voor uw steun vanaf 1.945 euro per jaar voor een periode van 3 jaar:

  • Drie vrijkaarten per première
  • Vier vrijkaarten per productie
  • Scapino Bedrijven intermezzo op kantoor over het gesteunde onderdeel
  • Dansworkshop voor medewerkers
  • Indien gewenst vermelding bedrijfsnaam in de programmaboekjes en online

Het is natuurlijk ook mogelijk om een specifiek project of een hele productie te steunen. Wij gaan graag met u in gesprek.

Rotterdam

Wij vragen de Rotterdamse bedrijven om ons te steunen in de praktische maar juist ook de cruciale componenten die onmisbaar zijn voor onze uniek producties.
Denk aan de kosten voor fysiotherapie, het eigen kledingatelier, kosten voor verlichting en de transportkosten van onze producties die plaatsvinden door het hele land. Als bedrijf kunt u zelf bepalen welk onderdeel u wilt steunen.

We vragen hiervoor een bijdrage vanaf het symbolische bedrag van 1.945 euro (het jaar dat we zijn opgericht). Bedragen voor bedrijven zijn exclusief BTW

Uw gift is aftrekbaar

Scapino is een culturele ANBI. Dit betekent dat bedrijven 150% van een donatie (tot maximaal 2.500 euro bovenop de donatie) mogen aftrekken voor de vennootschapsbelasting. Zie ook belastingdienst.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Pals ([email protected]).

 

Business partners

logo's PWC, Stoer en Brighter World