Primair onderwijs

Scapino is ooit begonnen als een educatief gezelschap en geeft tot op heden nog steeds een hoge prioriteit aan de leerzame rol van dans in alle fases van het onderwijs. Daarom breidt Scapino het educatieve aanbod uit naar cultuureducatie in het primair onderwijs.

Het aanbod is flexibel inzetbaar. We leveren graag maatwerk zodat kan worden aangesloten bij de doorlopende leerlijn cultuureducatie of de visie van de school op cultuureducatie. Voor iedere leeftijd is er immers ook een aangepast programma.

Onderbouw

DANS Energizers

Met veel trots presenteren wij een nieuwe reeks DANS-energizers met als thema ‘Iedereen is anders’. Een spiksplinternieuwe serie dansvideo’s waarin ‘identiteit’ centraal staat. Een leuke en laagdrempelige manier om leerlingen te laten dansen in de klas en te vieren dat iedereen uniek is. Sterk in je schoenen staan, opkomen voor jezelf, het komt allemaal aan bot in zes nieuwe, energieke choreografieën.

De energizers kunnen worden afgespeeld op het digibord en op ieder gewenst moment worden gebruikt; tussen twee lessen door of als afsluiting van een drukke dag. De leerlingen staan op, schuiven de stoel onder de tafel en de dansles kan beginnen.

  • Ontwikkeld voor onder-, midden- én bovenbouw
  • Filmpjes van maximaal 6 minuten
  • Instructie door een danser van Scapino en een DANS MEE gedeelte
  • Af te spelen via het digibord via de link op een moment naar keuze
  • Gratis!

Middenbouw

Bovenbouw

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze educatieve activiteiten? Neem dan contact met ons op via het formulier.

Je kunt uiteraard ook direct bellen met 010-414 24 14 of een email sturen naar [email protected].