Let's Dance

02 juni 2016 t/m 05 juni 2016

Met hoogtepunten uit TWOOLS, Pas de Deux en sneak previews van TING!.
Live muziek van de NITS en Michiel Borstlap.

Vanwege het 70-jarig jubileum organiseert Scapino, samen met de Rotterdamse Schouwburg, het feestelijk dansavontuur Let’s Dance.

In Let’s Dance zie je Scapino in een verrassend nieuwe setting: er wordt gedanst ‘en ronde’, midden in de grote zaal. Maar ook op andere plekken in de Schouwburg wordt gedanst of kun je workshops volgen.

Je ziet hoogtepunten uit TWOOLS, een voorstelling vol vaart, waarin korte dansstukken van topchoreografen en nieuw talent elkaar non-stop opvolgen. Verder een aantal bloedmooie duetten uit Pas de Deux, met live muziek van pianovirtuoos Michiel Borstlap. En als kers op de taart ben je de eerste die previews ziet van Scapino’s jubileumproductie TING! met live muziek van de NITS.

Scapino en de Rotterdamse Schouwburg dagen je uit. Ga mee op avontuur, dichter bij dans kun je niet komen.

Bijzondere zaalopstelling

Bij Let's Dance zijn de stoelen uit de (voor)zaal gehaald en wordt er middenin de zaal gedanst! Hierdoor zit je altijd bovenop de dans en ontstaan er nieuwe, verrassende zichtlijnen. Er zijn vier rangen, variërend van Platinum (de beste plekken) tot Economy. Koop je een kaartje voor een bepaalde rang, dan kun je bij binnenkomst in de zaal binnen die rang zelf je plaats uitzoeken. 

Welke rangen zijn er?

Platinum: exclusief zitten op het podium. Tribuneplaatsen met het beste zicht.

Experience: zaalplaatsen. Dichter op de dans.

Adventure: 1e zijbalkons en 1e rij middenbalkons. Laat je verrassen.

Economy: 2e balkon rij 1. Voor de kleinere beurs.

 

Dit programma is onderdeel van Rotterdam viert de stad!. Kijk voor het complete overzicht op www.rotterdamviertdestad.nl.