Steun ons

Geef talent de tijd!

Investeren in toptalent

Een danscarrière is kort. Daarom is het ongelooflijk belangrijk vanaf de eerste dag in toptalent te investeren. Het Young Talents Program van Scapino is één van de meest intensieve programma’s op het gebied van talentontwikkeling van Nederland. Samen met onze partner Codarts Rotterdam leiden we jaarlijks zes toptalenten op. Zo draagt Scapino bij aan een nieuwe generatie dansers van wereldklasse.

Meer tijd, meer ambitie

Een jaar is kort. Te kort, voor echte artistieke verdieping. Daarom wil Scapino het Young Talents Program uitbreiden om het leertraject te intensiveren en ons gezelschap te versterken. Daarmee kunnen wij het Nederlandse publiek blijven verrassen en betoveren met dans van het hoogste niveau.

Met uw steun

De uitbreiding van ons talentenprogramma is onmogelijk zonder uw hulp. Met uw bijdrage geeft u Margaux, Yasmin, Livia, Arno, Filip en Frederik de tijd om de ‘vlieguren’ te maken die zij juist nu in hun carrière nodig hebben.

Wij betrekken u graag

Uw donatie komt geheel ten goede aan het Young Talents Program. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkeling van nieuwe producties met onze toptalenten, en u zult ze ook persoonlijk ontmoeten.

Mede namens de Young Talents, onze hartelijke dank.

Particulier schenken

 1. € 50 per jaar:

  • ontvangst van de digitale Scapino Vrienden nieuwsbrief.
  • een persoonlijke kennismaking met de Young Talents.

2. € 250 per jaar:

  • evenals 1. met extra:
  • repetitiebezoek met Young Talents.

3. € 1.000 per jaar:

  • evenals 2. met extra:
  • twee vrijkaarten per première
  • diverse speciale bijeenkomsten met onze dansers.

word nu vriend van Scapino

Wilt u meer dan € 1.000 schenken, dan nemen we graag contact met u op om uw eventuele wensen te bespreken.

Sponsoring

Uw bedrijf kan sponsor worden van Scapino vanaf € 2.500 per jaar. U toont daarmee uw betrokkenheid bij talentontwikkeling en waardering voor dans.

Wij geven graag op maat invulling aan deze samenwerking, met in ieder geval diverse ontmoetingsmomenten met onze Young Talents en onze andere sponsoren.

Meer informatie

Informatie en contact
Marjolein Rubens-Smit
010-4142414
marjolein.rubens@scapinoballet.nl

 

Bekijk alle voorstellingen