Scapino
bij u thuis

23 maart 2020 t/m 31 mei 2020

Maandagavond = Scapino avond! Zolang de theaters dicht zijn streamen we elke maandag om 20:30 uur een voorstelling, film of documentaire van of over Scapino.

Omdat we het allemaal een tijdje zonder een bezoek aan het theater moeten stellen, komt Scapino naar uw huiskamer de komende weken. Elke maandagavond doen we een greep uit ons archief in de vorm van een hele voorstelling, dansfilm of documentaire. We proberen elke vertoning in te leiden. Deze inleidingen zijn dan beschikbaar 2 uur voor de voorstelling.

Geen Facebook? Niet getreurd, u kunt via de links de vertoningen gewoon volgen. U ontvangt dan alleen geen notificatie als de livestream bijna start. Daarnaast bieden wij de livestreams nu ook via YouTube.

23 maart 2020
t/m 31 mei 2020

Titels

o.a. TING!, De Wereld van Wubbe, Pas de Deux, Lost, Pearl

Geweest

 

Meer tips voor thuis

Scapino Ballet Rotterdam is niet de enige die deze tijd gratis cultuur aanbiedt. Bekijk daarom ook de volgende website voor meer theater, dans en andere leuke 'uitjes' vanaf de bank.

Thuisagenda Rotterdam  |  Conny Janssen Danst  |  Theater Rotterdam  |  Opera2Day  |  Rotterdams Philharmonisch Orkest  |  Thuisagenda Utrecht  |  Thuis in Amsterdam

Steun Scapino met een Tikkie

Wij willen u blijven verwonderen met dans. Nu én in de toekomst. Steun daarom Scapino in een periode waarin er geen inkomsten gegenereerd kunnen worden. Als dank voor uw gift nodigen wij u graag uit voor een exclusief bezoek aan onze studio’s zodra de maatregelen dit weer toelaten.
U bepaalt zelf welk bedrag u doneert.

Steun Scapino met een Tikkie
Titels

o.a. TING!, De Wereld van Wubbe, Pas de Deux, Lost, Pearl

Menu