Stage Donateurswerving

Scapino Ballet Rotterdam is op zoek naar een stagiair(e) donateurswerving. Beschik jij over een commerciële mindset en genoeg creativiteit om Scapino aan (nog) meer donateurs te helpen? Dan zij wij op zoek naar jou!

Scapino Ballet Rotterdam is een van de meest toonaangevende dansgezelschappen van Nederland. Het gezelschap maakt met hoge kwaliteit toegankelijke producties voor een breed publiek en presenteert werk van de meest spannende, jonge en vernieuwende talenten. Scapino is het oudste dansgezelschap van Nederland en stadsdansgezelschap van Rotterdam.

Functie-omschrijving

In deze functie werk je op de afdeling marketing en communicatie en assisteer je hoofdzakelijk de fondsenwerver/projectmanager, die gaat over de werving van donateurs en sponsors. Daarnaast draai je ongeveer een dag per week mee met de afdeling marketing en communicatie. Tot je takenpakket behoren:

  • Bedenken en uitvoeren van acties om nieuwe donateurs te werven
  • Bedenken en uitvoeren van manieren om bestaande donateurs te betrekken
  • Assisteren bij het werven van sponsors
  • Onderhouden van contacten met donateurs en sponsors
  • Organiseren van speciale events voor donateurs
  • Af en toe mee op tournee
  • Afhandelen van bestellingen via de Scapino webshop
  • Andere werkzaamheden op basis van je kunnen en interessegebied

Wij vragen

Wij zoeken een student HBO of WO, bijvoorbeeld op het gebied van marketing en communicatie, vrijetijdsmanagement/leisure, CMV of theaterwetenschap met een grote interesse voor theater of dans én een commerciële mindset. Je bent een creatieve doener, sociaal en legt graag contact met verschillende doelgroepen. Daarnaast heb je een enthousiaste instelling en ben je bereid af en toe buiten kantooruren te werken. Je bent bij voorkeur 5 maanden en minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wij bieden

Wat krijg je ervoor terug? Waardevolle ervaring natuurlijk. Maar ook veel gezelligheid, gedrevenheid en een inspirerende werkomgeving. Er is een vergoeding van 300 euro bruto per maand op basis van 40 uur per week. De stage start in september 2017.

Solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief met motivatie en cv naar personeelszaken@scapinoballet.nl

Voor meer informatie kun je bellen met Tirza Paais op 010-414 24 14 of een email sturen naar personeelszaken@scapinoballet.nl.

Scapino Ballet Rotterdam streeft in haar personeelsbestand naar een afspiegeling van de Nederlandse samenleving en nodigt kandidaten met een niet-Nederlandse culturele achtergrond van harte uit te reageren.

Menu