Stage Camera & Editing

Scapino Ballet Rotterdam is vanaf januari 2018 op zoek naar een stagiair(e) AV - Camera en Editing. Ben jij een creatieve AV-verhalenverteller? Iemand die onze voorstellingen, makers en dansers goed en aantrekkelijk in beeld kan brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Scapino Ballet Rotterdam is een van de meest toonaangevende dansgezelschappen van Nederland. Het gezelschap maakt met hoge kwaliteit toegankelijke producties voor een breed publiek en presenteert werk van de meest spannende, jonge en vernieuwende talenten. Scapino is het oudste dansgezelschap van Nederland en stadsdansgezelschap van Rotterdam.

Functie-omschrijving

In deze functie assisteer je de afdeling marketing en communicatie. Tot je takenpakket behoren:

  • Produceren van trailers, reportages, interviews etc. van begin tot eind (filmen, editen, maken titels)
  • Ontwikkelen, samen met de afdeling marketing, van concepten zoals een ‘making of' van de voorstelling, introductie van dansers, virals
  • Verzorgen van registraties en repetities van (een beperkt aantal) voorstellingen
  • Af en toe maken van 2D ontwerpen zoals handouts of online banners
  • Bijhouden van het videoarchief

Wij vragen

Je bent een gedreven verhalenverteller met aantoonbare ervaring met filmen en editen m.b.v. Adobe Premiere, Final Cut Pro X en After Effects. Je bent creatief, initiatiefrijk, je hebt een enthousiaste instelling en je bent bereid om af en toe buiten kantooruren te werken. Ervaring met Indesign, Photoshop en Illustrator is uiteraard een pre. Je werkt gestructureerd en zelfstandig. Je bent bij voorkeur 5 maanden en minimaal 32 uur, liefst 40 uur per week beschikbaar.

Wij bieden

Wat krijg je ervoor terug? Waardevolle ervaring natuurlijk. Maar ook veel gezelligheid, gedrevenheid en een inspirerende werkomgeving. Er is een vergoeding van 300 euro bruto per maand op basis van 40 uur per week. De stage start ieder half jaar, per februari en per half augustus.

Solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief met motivatie en cv naar personeelszaken@scapinoballet.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Tirza Paais op 010-414 24 14 of een email sturen naar personeelszaken@scapinoballet.nl.

Scapino Ballet Rotterdam streeft in haar personeelsbestand naar een afspiegeling van de Nederlandse samenleving en nodigt kandidaten met een niet-Nederlandse culturele achtergrond van harte uit te reageren.

Menu