Some TING! Special

Scapino Ballet bestaat in seizoen 2015/2016 70 jaar! Dat wordt gevierd met producties die nergens anders te zien zijn; spannende combinaties van dans, muziek en theater.

Ter gelegenheid van het jubileum hebben fotograaf Nienke Elenbaas en tekstschrijver Maartje Santema een heel bijzonder boek gemaakt.

Maak kennis met het unieke karakter van Scapino Ballet. Een vriendelijk, toegankelijk gezelschap, dat continu in ontwikkeling is. Dat letterlijk en figuurlijk grenzen oprekt, door nationaal en internationaal samenwerkingen aan te gaan met andere kunstvormen, gastchoreografen en andere artiesten. Dat iedereen om zich heen waardeert, respecteert en zichzelf laat zijn, zodat de ander tot bloei kan komen.

Bij Scapino Ballet werken mensen met sterke karakters en een passie voor dansen. Met hen raak je door dit boek close.

Dit jubileumboek neemt je mee naar de dansers thuis, in de studio en op het podium, de voorstellingen, de vele repetities, de totstandkoming van de choreografieën, achter de schermen, techniek en geluid, kostuums. Iedereen die bij Scapino Ballet betrokken is speelt een rol in het boek. Het is de openhartigheid en kwetsbare opstelling van de dansers en de andere geïnterviewden die het boek zo de moeite waard maakt. Bij Scapino Ballet werken individuen, mensen met sterke karakters en een passie voor dansen. Met hen maak je kennis.

Het full color, groot formaat, Engelstalig boek met indrukwekkende fotografie, interviews en korte teksten laat je een wereld zien die tot nu toe onzichtbaar was. ‘SomeTING!Special’ is zonder twijfel een titel die recht doet aan dit eigenwijze dansgezelschap.

Bestel Some TING! Special.

Tekst: Maartje Santema
Fotografie: Nienke Elenbaas
€24,95
ISBN/EAN: 978 949 207 76 60
formaat: 28 x 32 cm
aantal pagina’s: 196
afwerking: softcover

Contact

Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
3012XL Rotterdam

tel: 010 - 414 24 14
(ma t/m vr 09:00 - 17:30)

info@scapinoballet.nl

Nieuwsbrief

© 2023 Scapino Ballet Rotterdam
Menu