Scapino Summer Creative 2019

Tijdens de zomer van 2019 start de eerste editie van de Scapino Summer Creative. Dansvakstudenten moderne dans en professionele moderne dansers nemen in de Scapino studio's gedurende twee weken deel aan een intensief trainingsprogramma bestaande uit balletlessen, repertoire, workshops en masterclasses.

De cursus biedt een inspirerend en uitdagend programma waarin Scapino’s werkwijze en unieke bewegingstaal centraal staan. Creativiteit speelt tijdens alle programma onderdelen een belangrijke rol. Als danser word je uitgedaagd om jouw talenten, durf en eigenheid op dit gebied te ontwikkelen en te tonen. De Summer Creative staat onder supervisie van artistiek directeur Ed Wubbe en wordt begeleid door ons internationale artistieke team van choreografen, docenten en dansers.

Praktische informatie

Data: 8 tot en met 19 juli 2019

Locatie: Scapino studio’s, Eendrachtsstraat 8 te Rotterdam (Museumkwartier)

Cursusgeld: € 875,00

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf 14 februari tot 21 april 2019. Er is een beperkt aantal van 40 plaatsen beschikbaar. De deelnemers worden geselecteerd op basis van opleiding, ervaring, technisch niveau en creatieve ontwikkeling/creativiteit.

Scapino Ballet Rotterdam

Onder de bezielende leiding van Ed Wubbe is Scapino uitgegroeid tot een van de grootste en meest toonaangevende gezelschappen van Nederland. De theatrale producties van Scapino laten mensen iets ervaren over de wereld waarin we leven. De choreografen en dansers laten zich graag inspireren door andere kunstvormen en treden buiten de gebaande paden om nieuwe dingen te ontdekken. Het gezelschap werkt bijvoorbeeld met circusartiesten, een bekende popgroep of een operagezelschap.

Contact

Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
3012XL Rotterdam

tel: 010 - 414 24 14
(ma t/m vr 09:00 - 17:30)

info@scapinoballet.nl

Nieuwsbrief

© 2022 Scapino Ballet Rotterdam
Menu