Scapino Summer Creative

Na een succesvolle eerste editie in 2019, presenteert Scapino Ballet Rotterdam dit jaar opnieuw de Scapino Summer Creative. Voor de veiligheid van de deelnemers, docenten en choreografen en om reisbewegingen beperkt te houden, vindt deze editie online plaats.

Tijdens de online Summer Creative neem je als dansvakstudent moderne dans of professionele moderne danser gedurende drie dagen deel aan een intensief trainingsprogramma bestaande uit balletlessen, repertoire, workshops en masterclasses.

De cursus biedt een inspirerend en uitdagend programma waarin Scapino’s werkwijze en unieke bewegingstaal centraal staan. Creativiteit speelt tijdens alle programma onderdelen een belangrijke rol. Als danser word je uitgedaagd om jouw talenten, durf en eigenheid op dit gebied te ontwikkelen en te tonen. De Summer Creative staat onder supervisie van artistiek directeur Ed Wubbe en wordt begeleid door ons internationale artistieke team van choreografen, docenten en dansers.

Praktische informatie

Data: 19 tot en met 21 juli 2021

Locatie: Online via Zoom vanuit de Scapino studio’s

Cursusgeld: € 95,-

Aanmelden

Aanmelden kan tot 4 juli 2021. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, die worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Wacht dus niet te lang om je aan te melden! De deelnemers worden geselecteerd op basis van opleiding, ervaring, technisch niveau en creatieve ontwikkeling/creativiteit.

Scapino Ballet Rotterdam

Onder de bezielende leiding van Ed Wubbe is Scapino uitgegroeid tot een van de grootste en meest toonaangevende gezelschappen van Nederland. De theatrale producties van Scapino laten mensen iets ervaren over de wereld waarin we leven. De choreografen en dansers laten zich graag inspireren door andere kunstvormen en treden buiten de gebaande paden om nieuwe dingen te ontdekken. Het gezelschap werkt bijvoorbeeld met circusartiesten, een bekende popgroep of een operagezelschap.

Menu