Scapino streamt

Scapino Ballet Rotterdam lanceert op zondag 14 februari het eigen video on demand platform Scapino streamt. Dans-, muziek- en theater liefhebbers kunnen kiezen uit een divers aanbod aan producties. Scapino gaat registraties streamen van voorstellingen die in het theater zijn opgenomen, backstage reportages en ook videopremières van nieuwe producties op locatie. De eerste voorstelling die bekeken kan worden is het dans- en muziekconcert Pas de Deux.

Behalve Pas de Deux komen bekende titels als Pearl, Henry, All hands on deck en Cathedral op het platform. Ook het grootse succes van de afgelopen jaren, TING! met muziek van de NITS ontbreekt niet. Daarnaast zijn er binnenkort speciale opnames voor Scapino streamt van drie dansstukken op locaties in Rotterdam, gemaakt door Alba Castillo, Justin de Jager en DOX. Choreograaf Joost Vrouwenraets is uitgenodigd om met de Scapinodansers een stuk te maken dat wordt gefilmd op een bijzondere locatie in Kerkrade.

Op Scapino streamt zullen zowel opgenomen voorstellingen te zien zijn als evenementen die live plaats vinden. De prijzen variëren van €4,99 voor opgenomen registraties tot €10,- voor live evenementen.

Scapino streamt is te zien via streaming.scapinoballet.nl

 

 

Menu