Scapino laat opnieuw leerlingen dansen

Scapino Ballet Rotterdam wil kinderen laten dansen. En dat heeft alles te maken met onze oorsprong als jeugddansgezelschap. Wij doen dat op vele manieren, bijvoorbeeld met lessenseries, leskisten en workshops. Maar ook met DANS-energizers!

Als cadeau voor alle basisscholen heeft Scapino in 2021 DANS-energizers ontwikkeld, filmpjes van ongeveer zeven minuten met een dansinstructie door een Scapino-danser en een DANS MEE gedeelte. In deze digitale danslessen maakten meer dan 100.000 basisschoolleerlingen kennis met Scapino en de vier danselementen: tijd, kracht, ruimte en lichaam. Wegens groot succes is Scapino terug met een nieuwe serie energizers! Dans je mee?

Anders zijn is TOF!
Met veel trots presenteren wij een nieuwe reeks DANS-energizers met als thema ‘Iedereen is anders’. Een spiksplinternieuwe serie dansvideo’s waarin ‘identiteit’ centraal staat. Een leuke en laagdrempelige manier om leerlingen te laten dansen in de klas en te vieren dat iedereen uniek is. Sterk in je schoenen staan, opkomen voor jezelf, het komt allemaal aan bot in zes nieuwe, energieke choreografieën.

De energizers kunnen worden afgespeeld op het digibord en op ieder gewenst moment worden gebruikt; tussen twee lessen door of als afsluiting van een drukke dag. De leerlingen staan op, schuiven de stoel onder de tafel en de dansles kan beginnen.

Meer informatie en aanvragen

Contact

Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
3012XL Rotterdam

tel: 010 - 414 24 14
(ma t/m vr 09:00 - 17:30)

info@scapinoballet.nl

Nieuwsbrief

© 2023 Scapino Ballet Rotterdam
Menu