Scapino haalt € 5.310 op voor War Child

De laatste voorstelling van TING! in de Ferro Dome op 9 oktober werd opgedragen aan War Child. Van iedere verkochte kaart doneerde Scapino 5 euro aan War Child.

Na de voorstelling overhandige artistiek directeur Ed Wubbe een cheque ter waarde van € 5.310 aan Veronique Hoogendoorn, director of marketing, communication & fundraising War Child.

‘Samen halen we de oorlog uit een kind’

Scapino Ballet werd in 1945 opgericht door Hans Snoek met als doel om een glimlach te toveren op de bleke gezichtjes van de oorlogskinderen. War Child zet zich vandaag de dag nog steeds in voor een beter leven van honderdduizenden oorlogskinderen. War Child helpt hen met het verwerken van hun ingrijpende ervaringen, het weer contact durven maken met andere mensen en het opbouwen van zelfvertrouwen.

TING! sluit succesvol af

Scapino Ballet Rotterdam bestaat 70 jaar en vierde dat groots met de jubileumvoorstelling TING!. Deze voorstelling, waarin de unieke muziek van de popgroep NITS, dans en circus samenkomen, was een ongekende publiekstrekker. Ruim 21.000 bezoekers vonden hun weg naar de Ferro Dome.

Contact

Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
3012XL Rotterdam

tel: 010 - 414 24 14
(ma t/m vr 09:00 - 17:30)

info@scapinoballet.nl

Nieuwsbrief

© 2023 Scapino Ballet Rotterdam
Menu