Scapino Ballet Rotterdam behoudt rijkssubsidie

De Tweede Kamer heeft zich uitgesproken: Scapino Ballet Rotterdam moet zijn plek in de landelijke culturele Basis InfraStructuur behouden. Minister Van Engelshoven gaf eerder deze week al aan dat ook zij vindt dat Scapino een belangrijke rol vervult voor onder andere de spreiding van dans in Nederland.

Iedereen bij Scapino is enorm blij met het voorgenomen besluit van de minister. Wij danken daarvoor eerst u, onze bezoeker. Voor u stappen we in de bus naar bijvoorbeeld Heerlen, Terneuzen, Meppel of Nijmegen. Voor u werken onze dansers zich in het zweet in onze studio’s en op de tonelen van alle grote theaters in het land.

Daarnaast danken we alle theaters die zich voor ons hebben uitgesproken. We kijken er naar uit om verder te bouwen aan een solide dansprogrammering en het bijbehorende danspubliek. Ook dank aan de festivals waar Scapino optreedt, de dansacademies die onze dansers van de toekomst opleiden én de collega BIS dansgezelschappen.

Wij kijken enorm uit om, zo snel dat kan, weer in de bus te stappen naar theaters door het hele land. Daarover snel meer!

Contact

Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
3012XL Rotterdam

tel: 010 - 414 24 14
(ma t/m vr 09:00 - 17:30)

info@scapinoballet.nl

Nieuwsbrief

© 2023 Scapino Ballet Rotterdam
Menu