Luise Hoffmann

"Ik hou er echt van om fysiek uitdagende taken te doen en de circusgemeenschap is altijd een omgeving geweest waar ik me welkom en gesteund voel."

Luise wist op haar 16e dat ze circusartiest wilde worden. Ze begon haar opleiding bij Codarts als duotrapezevlieger en veranderde naar statische solotrapeze nadat haar partner besloot van school te gaan. Inmiddels is Luise laatstejaars student aan Codarts Circus Arts, net als de andere circusartiesten uit Oscar. Samen zijn zij één compleet leerjaar van Codarts.

Over het werken met de Scapino dansers: "Dans en circus zijn bewegingswijzen die van elkaar verschillen en het is zeer interessant om kwaliteiten te observeren en uit te wisselen en van en met elkaar te leren."

 

 

Curriculum Vitae

Geboren
1998 in Kassel (Duitsland)
Specialiteit
trapeze
Opleiding
Codarts Circus Arts
Instagram

luise.hoffmann Instagram Luise Hoffmann

Te zien in

Vrouw in een zwart korset met blote armen en een grote gouden tooi op het hoofd in de vorm van de manen van een paard. Zij heeft haar armen sierlijk geheven alsof zij loopt. De achtergrond is goud met een geverfde cirkel.

Oscar

07 september 2022 t/m 25 september 2022

Carré en Scapino Ballet presenteren: Oscar, een hommage aan Oscar Carré met dans, theater, circus én live muziek van Blaudzun. Exclusief te zien in Carré.

Lees meer

Contact

Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
3012XL Rotterdam

tel: 010 - 414 24 14
(ma t/m vr 09:00 - 17:30)

info@scapinoballet.nl

Nieuwsbrief

© 2022 Scapino Ballet Rotterdam
Menu