Livestream

Wilt u The Blend zien vanaf de bank, in uw eigen woonkamer? Bestel dan kaarten voor de livestream op 30 september (aanvang 20.30 uur). De voorstelling die op dat moment wordt gedanst in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam wordt gefilmd met meerdere camera’s en live uitgezonden via onze website.

The Blend

Waar ooit exotische koffiesoorten werden gemengd tot spannende nieuwe smaken, mixt een groep jonge choreografen en muzikanten, onder regie van Ed Wubbe, in The Blend verschillende stijlen dans en muziek door elkaar. In een indrukwekkend decor van beton en staal krijgt het publiek een bijzondere kijkervaring, waarin stijlen met elkaar botsen of verrassend samengaan. Met bijdragen van de, uit de breakdance afkomstige, jonge Nederlandse choreograaf Justin de Jager, de Spaanse choreografe Alba Castillo en muzikant, rapper en spoken word artiest Dox (Unorthadox).
 

 

Hoe werkt het?

Koop een ticket voor de livestream. Na uw bestelling ontvangt u een standaard bevestiging van Theater Rotterdam met een e-ticket. Op dit e-ticket staat een achtcijferige code, dit is uw toegangscode.

In de week van de livestream ontvangt u een link naar de livestream. Via deze link krijgt u, op 30 september, toegang tot de livestream. Alleen met de link kunt u de livestream bekijken. Controleer t.z.t. ook uw spambox voor de toegangslink.

De livestream is op ieder scherm af te spelen: op uw PC, laptop, telefoon of iPad/tablet. Voor de meest optimale theaterervaring raden wij u aan om een zo’n groot mogelijk scherm te gebruiken, of bijvoorbeeld door uw laptop op een televisie aan te sluiten (lees hier hoe u dat doet).

Menu