Laatste voorstelling TING! opgedragen aan War Child

Scapino staat momenteel met de succesvolle jubileumvoorstelling TING! in de Ferro Dome, Rotterdam. De laatste voorstelling op zondagavond 9 oktober draagt Scapino op aan War Child. Van iedere verkochte kaart schenkt Scapino 5 euro aan War Child.

Scapino Ballet werd in 1945 opgericht door Hans Snoek met als doel om een glimlach te toveren op de bleke gezichtjes van de oorlogskinderen. War Child zet zich vandaag de dag nog steeds in voor een beter leven van honderdduizenden oorlogskinderen. War Child helpt hen met het verwerken van hun ingrijpende ervaringen, het weer contact durven maken met andere mensen en het opbouwen van zelfvertrouwen.

Samen halen we de oorlog uit een kind

TING!
Scapino Ballet Rotterdam bestaat 70 jaar en dat wordt groots gevierd met de jubileumvoorstelling TING! Op een podium voor artiesten en performers komen dans, circus en live muziek samen in een stalen circustent in de havens van Rotterdam. Choreograaf Ed Wubbe ontwikkelt TING! in nauwe samenwerking met de NITS. Deze band gaat voor het eerst in hun veertigjarige, veelkleurige carrière, bekroond met vier Edisons, muziek schrijven en spelen speciaal voor een dansgezelschap.

Contact

Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
3012XL Rotterdam

tel: 010 - 414 24 14
(ma t/m vr 09:00 - 17:30)

info@scapinoballet.nl

Nieuwsbrief

© 2023 Scapino Ballet Rotterdam
Menu