Figuranten met verhaal gezocht

In September gaat de nieuwe voorstelling LIBI van Ryan Djojkarso in première. LIBI is een multidisciplinaire biografie met dans en live muziek in een groot visueel decor over het leven van Surinamers in Nederland.

Dansmaker Ryan Djojokarso weet met een flinke dosis humor en nuchtere luchtigheid grote maatschappelijke thema's te vertalen naar speelse en ontroerende voorstellingen. Deze keer vertrekt hij vanuit zijn Surinaamse roots met de vraag 'faf a libi?'. Hij wil hiermee een stem geven aan diegenen die ooit vanuit Suriname zijn verhuisd. Het script van de voorstelling wordt ook vormgegeven door deze verhalen. Van het opgroeien in Suriname tot het besluit te emigreren, de reus, de aankomst, de heimwee, het aarden, het gemis...
Daarvoor zijn we op zoek naar mensen die deze verhalen willen delen en die mee willen doen in de voorstelling.

Voor Libi zijn we op zoek naar mensen met Surinaamse roots die hun verhalen willen delen, uitgedaagd willen worden en mee willen doen aan de voorstelling.

Meer informatie en aanmelden: mirjam@korzo.nl
Vergeet niet een korte motivatie mee te sturen bij je aanmelding.

Repetities en voorstellingen zijn in Den Haag. Repetitieperiode is tussen 11 juni en 13 september 2019. Voorstellingen zijn op 14 & 15 september 2019 in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. Beschikbaarheid in overleg en een gedetailleerd schema volgt nog.

Libi is een productie van Scapino Ballet Rotterdam, Korzo en Zuiderstrandtheater en wordt ondersteund door het Fonds Podiumkunsten.

Contact

Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
3012XL Rotterdam

tel: 010 - 414 24 14
(ma t/m vr 09:00 - 17:30)

info@scapinoballet.nl

Nieuwsbrief

© 2023 Scapino Ballet Rotterdam
Menu