Eldridge Labinjo

Eldridge werd geboren in London waar hij van 1981 tot 1987 de vooropleiding van de ‘Arts Educational School London’ deed. Na zijn vooropleiding heeft hij gestudeerd aan de Ballet Rambert Academy dichtbij de plaatst Reading in het Verenigd Koninkrijk.

In 1995 verhuist hij naar Nederland waar hij begon als danser bij Scapino Ballet Rotterdam. Eldridge danst in totaal zeven jaar voor Scapino. Tijdens zijn carrière bij Scapino danst hij in balletten van Ed Wubbe: Kathleen, Perfect Skin, Rosary en Romeo & Juliet.

Sinds 2013 is Eldridge werkzaam als docent repertoire bij Scapino Academy. Naast zijn werkzaamheden voor de Academy werkt Eldridge veel in het buitenland. Zo werkt hij als coach met politieke kandidaten voor het Europese parlement en het parlement van het Verenigd Koninkrijk, universiteiten binnen Nederland zoals Erasmus Universiteit in Rotterdam, maar ook Europese universiteiten en beginnende ondernemers. Hij coacht deze groepen op leiderschap, communicatievaardigheden, publiekelijk spreken en pitchen. Eldridge coacht ook op zelfontwikkeling, talentontwikkeling en emotionele ontwikkeling.

Opleiding
Arts Educational School London, Ballet Rambert Academy
Danste bij Scapino
1995 - 2002

You can never learn less, you can only learn more

Buckminster Fuller
Opleiding
Arts Educational School London, Ballet Rambert Academy
Danste bij Scapino
1995 - 2002

Contact

Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
3012XL Rotterdam

tel: 010 - 414 24 14
(ma t/m vr 09:00 - 17:30)

info@scapinoballet.nl

Nieuwsbrief

© 2022 Scapino Ballet Rotterdam
Menu