Danslessen voor 55+ in Scapino studio

Ben jij 55+ en wil je je lichaam zo goed als mogelijk kunnen én blijven gebruiken? Dan zijn de Move Well lessen van voormalig Scapino danseres Annemarie Labinjo -  van der Meulen wat voor jou. Elke maandag van 10:15 – 11:15 bij Scapino Ballet Rotterdam.

Heb je pijn, denk je dat je niet kunt dansen of ben je wellicht bang om te vallen tijdens een dansles? Move Well begeleidt jou te bewegen vanuit jouw eigen kracht. Iedereen is anders en wordt tijdens de les uitgenodigd om op zijn of haar manier te bewegen; groot, klein, zacht of swingend, zittend op een stoel of staand in de ruimte.  Alles kan en alles is goed! 

Onderzoek wijst uit dat dansen bijdraagt aan lenigheid, kracht, conditie, lichaamshouding, balans, geheugen, coördinatie, gemoedstoestand en zelfvertrouwen. Bewegen werkt uitstekend als (val)preventie en is ook geschikt voor mensen met neurologische- en chronische aandoeningen.

De lessen Move Well worden gegeven door voormalig danser van Scapino Ballet, Annemarie Labinjo-van der Meulen. Annemarie heeft 7 jaar ervaring op het gebied van dans en gezondheid, waar zij lessen verzorgt voor mensen met o.a. reuma, Parkinson, dementie en MS.

Doel van Move Well is dat jij je energieker voelt, beter kunt én blijft bewegen en in je kracht staat. Door samen te bewegen op muziek tijdens een dansles ontstaat interactie, plezier en wordt energie gegenereerd!

Contact

Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
3012XL Rotterdam

tel: 010 - 414 24 14
(ma t/m vr 09:00 - 17:30)

info@scapinoballet.nl

Nieuwsbrief

© 2023 Scapino Ballet Rotterdam
Menu