Corona update

2 februari
Helaas blijven de huidige coronamaatregelen van kracht, waarmee ook de sluiting van de theaters is verlengd tot en met 2 maart. Voorstellingen die plaatsvinden in februari zijn helaas afgelast. U ontvangt bericht van het theater met meer informatie.

12 januari
De sluiting van theaters is verlengd tot en met minimaal 9 februari. Indien u kaarten had voor een van onze afgelaste of inmiddels verplaatste voorstellingen, zal het betreffende theater u zo spoedig mogelijk berichten.

15 december
Met ingang van vandaag gelden strengere maatregelen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Eén van die maatregelen is de sluiting van alle theaters tot 19 januari 2021. Kaartkopers voor een voorstelling in deze periode ontvangen bericht van het desbetreffende theater. Over de hervatting van de tournee van The Great Bean wordt meer duidelijk na de persconferentie op 12 januari 2021.

28 oktober
Naar eenleiding van de laatste maatregelen zijn de eerste voorstellingen van The Great Bean geannuleerd of verplaatst. Indien u kaarten had voor een van onze voorstellingen, zullen de theaters u zo spoedig mogelijk berichten. Scapino Ballet Rotterdam gaat ondertussen wel door met de voorbereidingen voor een tournee van The Great Bean. Indien er theaters open blijven, ook voor 30 personen, zal Scapino daar volgens plan een voorstellingen dansen.

23 maart 2020
Het kabinet heeft op 23 maart alle bijeenkomsten tot 1 juni verboden. Dit betekent voor Scapinio dat alle resterende voorstellingen in cultureel seizoen 2019/2020 zijn afgelast. Indien u kaarten had voor een van onze voorstellingen, zullen de theaters u zo spoedig mogelijk berichten.

16 maart 2020
De maatregelen zijn verlengd tot en met 6 april, waardoor ook de voorstellingen van Pearl in Leiden (1 april), Apeldoorn (2 april) en Capelle a/d IJssel (3 april) zijn afgelast.

12 maart 2020
Voorstellingen Scapino Ballet Rotterdam in Sittard en Dordrecht per direct afgelast.

In verband met het Corona-virus zijn evenementen met meer dan 100 bezoekers per direct verboden. Deze maatregel geldt tot en met 31 maart 2020. Dat meldde premier Rutte op donderdag 12 maart tijdens een ingelaste persconferentie.

Dit betekent dat onze voorstellingen in Sittard (12 maart), Dordrecht (13 maart) per direct zijn afgelast. Ook de voorstellingen in Den Bosch (24 maart), Zwolle (25 maart), Schiedam (26 maart), Houten (27 maart), Cuijk (28 maart) en Sneek (31 maart) gaan niet door. Met vragen hierover kunt u zich wenden tot de kassa’s van de betreffende theaters. Houdt er rekening mee dat het druk kan zijn bij deze kassa’s.

Hoewel wij het natuurlijk zeer betreuren dat wij niet voor u kunnen optreden, heeft Scapino Ballet Rotterdam begrip voor de genomen maatregelen.

Wij hopen u een volgende keer weer in het theater te zien.

Menu