Benefiet Dance for Health

Op vrijdag 13 februari 2015 organiseert Scapino een benefietavond voor Dance for Health rond de voorstelling Songs for Drella in de Rotterdamse Schouwburg . Een avond waarop niet alleen de schoonheid van dans, maar ook de helende kracht kan worden ervaren. Als start van de donatiecampagne doneert Scapino een deel van de opbrengst aan Dance for Health (DfH).

Dance for Health is opgericht door Marc Vlemmix en Andrew Greenwood. Samen hebben zij een dansprogramma ontwikkeld waarmee mensen met (chronische) bewegingsbeperkingen zoals Parkinson, Reuma en MS letterlijk en figuurlijk weer in beweging komen. De danslessen dagen hen uit om als danser te kijken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Voor de verrijking van de lessen wordt o.a. ook het repertoire van Scapino gebruikt.

Vanuit de overtuiging dat dit belangwekkende werk verder moet worden ontwikkeld, ging Scapino in 2014 een partnership aan met DfH, dat onderstreept wordt door deze benefietavond. Vanaf 13 februari is het mogelijk via de website danceforhealth.nl rechtstreeks te doneren. Scapino zal de eerste donatie verrichten met een deel van de opbrengst van de avond.

Vanaf 19.00 is er een inloop, met inleiding en randprogramma, waarna om 20.15 de voorstelling Songs for Drella start.

Contact

Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
3012XL Rotterdam

tel: 010 - 414 24 14
(ma t/m vr 09:00 - 17:30)

info@scapinoballet.nl

Nieuwsbrief

© 2023 Scapino Ballet Rotterdam
Menu