Annemarie Labinjo-Van der Meulen

Annemarie studeerde aan de dansopleiding van ArtEZ Dansacademie. Na haar opleiding danste zij 15 jaar bij Scapino Ballet Rotterdam. Ze danste o.a. in balletten van Krisztina de Châtel, Nanine Linning, Ed Wubbe, Marco Goecke, Georg Reischl, Amanda Miller, Ton Lutgerink, Annabel Lopez Ochoa. Met als hoogtepunt haar rol als ‘Clara’ in de ‘Notenkraker’ van Marco Goecke.

Sinds 2011 is Annemarie verbonden aan Scapino Academy als repertoire docent en inleider. Met haar eigen bedrijf 1stMove begeleidt ze als ‘Master Coach of Strategic Intervention’ en 'Analytic Profiler' mensen op het gebied van persoonlijke- en talentontwikkeling.

Als dansdocent is Annemarie verbonden aan Scapino Academy. Daarnaast heeft Annemarie de afgelopen 7 jaar danslessen gegeven aan mensen met neurologische  aandoeningen zoals Parkinson, reuma en MS.

Vanuit haar achtergrond als professioneel danseres geeft Annemarie ook inleidingen bij de voorstellingen. Ze gaat graag in gesprek met het publiek om ze zo goed mogelijk te informeren en vragen te beantwoorden. Tijdens de inleiding geeft Annemarie de bezoeker een bijzonder ‘kijkje in de keuken’ van Nederlands oudste dansgezelschap.

Curriculum Vitae

Opleiding
Artez Dansacademie
Danste bij Scapino
1997 - 2012
Danste in werk van o.a.

Krisztina de Châtel, Nanine Linning, Ed Wubbe, Marco Goecke, Georg Reischl, Amanda Miller, Ton Lutgerink, Annabel Lopez Ochoa

Your only limitation is your imagination!

Annemarie Labinjo - van der Meulen

Contact

Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
3012XL Rotterdam

tel: 010 - 414 24 14
(ma t/m vr 09:00 - 17:30)

info@scapinoballet.nl

Nieuwsbrief

© 2023 Scapino Ballet Rotterdam
Menu