27 april - triple bill

Scapino Ballet Rotterdam geeft jonge dansmakers al decennia de kans door te groeien naar de grote zaal. Drie van hen maakten in de afgelopen jaren werk voor o.a. TWOOLS, New Adventures en ICONS. While the Leaves are blowing (2018) van Ryan Djojokarso, Wolf (2014) van Itamar Serussi en While we Can (2017) van Felix Landerer komen samen in een unieke triple bill die nog niet eerder in deze combinatie te zien is geweest. Met muziek van resp Jorg Schellekens, Richard van Kruysdijk en Christof Littmann.

Stel hieronder vast een herinnering in op YouTube (klik op de video) of op Facebook (via de groene button onder de video).

Kijken met jongeren

De Scapino lesbrief geeft jongeren informatie over een voorstelling van Scapino Ballet Rotterdam. De lesbrief kan ter voorbereiding of ter reflectie worden gebruikt en helpt jongeren om de voorstelling beter te kunnen begrijpen en te kunnen duiden. De lesbrieven zijn geschikt om te gebruiken voor school, voor de vakken kunst, CKV en Kunst Algemeen.

Download hier de lesbrief van deze unieke triple bill

Steun Scapino met een Tikkie

Wij willen u blijven verwonderen met dans. Nu én in de toekomst. Steun daarom Scapino in een periode waarin er geen inkomsten gegenereerd kunnen worden. Als dank voor uw gift nodigen wij u graag uit voor een exclusief bezoek aan onze studio’s zodra de maatregelen dit weer toelaten.
U bepaalt zelf welk bedrag u doneert.

Steun Scapino met een Tikkie

 

Menu