20 april - Henry

In Henry (2015) vertelt choreograaf Itamar Serussi vertelt een persoonlijk verhaal met een stortvloed aan beelden, soms poëtisch, dan weer recht voor z’n raap. Kortstondige ontmoetingen komen en gaan in een razend tempo, als een pop-up store van emoties. De opzwepende mix van dance, pop en techno is van componist Richard van Kruysdijk.

Meld u vast aan voor de livestream op Facebook via de groene knop hieronder. Of kijk vast de trailer van Henry.

Kijken met jongeren

De Scapino lesbrief geeft jongeren informatie over een voorstelling van Scapino Ballet Rotterdam. De lesbrief kan ter voorbereiding of ter reflectie worden gebruikt en helpt jongeren om de voorstelling beter te kunnen begrijpen en te kunnen duiden. De lesbrieven zijn geschikt om te gebruiken voor school, voor de vakken kunst, CKV en Kunst Algemeen.

Download hier de lesbrief van Henry

Steun Scapino, word vriend

U weet, als geen ander, wat dans teweeg brengt. Juist daarom is uw steun aan Nederlands oudste dansgezelschap onmisbaar.

Met uw gift zorgt u ervoor dat wij onze producties door heel Nederland blijven tonen van Drachten tot Haarlem en van Groningen tot aan Heerlen. Wij leiden de talenten van de toekomst op en met onze programma’s en producties inspireren wij nieuwe generaties hun creativiteit te prikkelen met dans.

Steun Scapino, word vriend

Contact

Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
3012XL Rotterdam

tel: 010 - 414 24 14
(ma t/m vr 09:00 - 17:30)

info@scapinoballet.nl

Nieuwsbrief

© 2023 Scapino Ballet Rotterdam
Menu