13 april - Lost

In het jaar waarin Rotterdam Culturele Hoofdstad van Europa is maken filmmaker Willem van de Sande Bakhuyzen en choreograaf Ed Wubbe samen de dansfilm Lost. De inspiratie? Hoe kan het ook anders: Rotterdam.

Een jonge vrouw loopt door Rotterdam. De geluiden van de levende stad vormen een ritme, waarop op onverwachte momenten, vanuit alledaagse handelingen, wordt gedanst. De vrouw laat zich meevoeren in dansscènes, om daarna haar dwaaltocht voort te zetten.

Met o.a. Sacha Steenks (als jonge vrouw), Kevin O’Halloran, Ederson Rodrigues Xavier en een jonge Bonnie Doets en Mischa van Leeuwen (met haar!).

Lost, gemaakt i.s.m. NPS en ID & Dtv Arts & Events, kreeg een speciale vermelding voor de Gouden Roos in Montreux en nominaties voor de Emmy Award en het Gouden Beeld Academy Awards.

Steun Scapino, word vriend

U weet, als geen ander, wat dans teweeg brengt. Juist daarom is uw steun aan Nederlands oudste dansgezelschap onmisbaar.

Met uw gift zorgt u ervoor dat wij onze producties door heel Nederland blijven tonen van Drachten tot Haarlem en van Groningen tot aan Heerlen. Wij leiden de talenten van de toekomst op en met onze programma’s en producties inspireren wij nieuwe generaties hun creativiteit te prikkelen met dans.

Steun Scapino, word vriend

Contact

Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
3012XL Rotterdam

tel: 010 - 414 24 14
(ma t/m vr 09:00 - 17:30)

info@scapinoballet.nl

Nieuwsbrief

© 2023 Scapino Ballet Rotterdam
Menu