Fandag

Altijd al eens willen weten hoe de voorstellingen van Scapino worden gemaakt? Benieuwd naar de geschiedenis van de dans? Al je vragen afvuren op de dansers of zelf aan de slag in de studio? Tijdens de Scapino Fandag krijg je een uniek kijkje in de keuken van Scapino Ballet Rotterdam, bij jou in de buurt.

Bekijk het programma van de Scapino Fandag.

Tijden en prijzen

Zondag 9 april 2017
Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
11:00 – 17:30

Passe-partout      € 25,00
DansDNA              € 10,00
Lezing of workshop + DansDNA  € 20,00

Koop nu kaarten voor de Scapino Fandag

 

Programma Scapino Fandag

DansDNA

Ed Wubbe laat zien hoe zijn choreografieën worden ontwikkeld. Een boeiend kijkje behind the scenes & inside the minds van Scapino Ballet Rotterdam. Als publiek mag je reageren en meepraten bij deze analyse van Scapino’s dans-DNA, waarbij de nieuwste producties aan bod komen.

Workshops

Ga zelf aan de slag onder leiding van een van de Scapino dansers. Leer een fragment uit de voorstelling Holland & Le Chat Noir of Pablo. Voor amateurdansers v.a. 10 jaar met danservaring.

Ontmoeting: Q&A

Een Scapino danser schuift aan voor een uitgebreide Question & Answer. Aan de hand van het gesprek en backstage beelden krijg je een uniek doorkijkje in het leven van een professionele danser bij een groot gezelschap.

Choreografie ontrafeld (lezing)

Een kenner neemt je mee in de opbouw, thematiek en bewegingstaal van één van Scapino’s choreografieën.

Iconen van de Dans (lezing)

Een reis door de geschiedenis van dans aan de hand van dansiconen. Kom meer te weten over de ontwikkeling van dans door de jaren heen.

Backstage Report (lezing)

Wat komt er allemaal kijken bij de productie van een voorstelling? Jubileumvoorstelling TING! onder de loep, van choreografie tot techniek.

Koop nu kaarten voor de Scapino Fandag

Bekijk alle voorstellingen