Business Corps de Ballet

130206144702_2800_stretched

overzicht businesscorps dec 2011

Erkende ANBI-instelling

Scapino Ballet Rotterdam is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogende Instelling (ANBI). Hierdoor kunt u het dansgezelschap belastingvrij ondersteunen. Alle details over de belastingregels omtrent uw giften aan een ANBI-instelling vindt u op de website van de belastingdienst. (Belastingregels Algemeen Nut Beoogende Instellingen)

Business Corps de Ballet

Het Business Corps de Ballet creëert voor leden van het directieteam en management van verschillende bedrijven de mogelijkheid om in een informele en culturele sfeer hun netwerk uit te breiden of te versterken. Daarnaast geven de leden van het Corps als begunstigers uiting aan de verbondenheid met het dansgezelschap en het Rotterdamse culturele leven.

Voor Scapino Ballet Rotterdam biedt de Business Club de mogelijkheid om het netwerk met het bedrijfsleven te versterken en financiële middelen te genereren voor extra programmering en bijzondere projecten.

Met een jaarlijkse bijdrage treden de leden toe tot het selecte Business Corps de Ballet van Scapino Ballet Rotterdam en genieten zo van een uitgebreid en exclusief programma.

Heeft u interesse in het lidmaatschap?
Neemt u dan contact met ons op via info@scapinoballet.nl of 010-4142414. Dit mag uiteraard ook als u met ons van gedachten wilt wisselen over andere sponsormogelijkheden.