Scapino Academy: Voor het onderwijs

120401124911_2837

Brochure Scapino Academy 'Oog voor dans'

De Scapino Academy wil jongeren en volwassenen kennis laten maken met het gezelschap en met alles wat moderne dans te bieden heeft.

Met een gevarieerd aanbod maakt de Academy een verbinding maken tussen publiek, onderwijs en de danskunst en tussen amateurdansers en professionals.

De Academy verzorgt bijna dagelijks workshops, danslezingen, talent classes en –courses waarin meedoen, talentontwikkeling en passie voor dans centraal staan.

Onder de Scapino Academy vallen alle activiteiten voor voortgezet- en  beroepsonderwijs (Vmbo/Havo/Vwo/Mbo /Hbo), Universiteiten, en ballet-/dansscholen en academies.

Onder de Scapino Academy vallen alle activiteiten voor voortgezet- en  beroepsonderwijs (Vmbo/Havo/Vwo/Mbo /Hbo) en Universiteiten

Voor het onderwijs
Scapino heeft een keur aan educatieve activiteiten  die zowel op scholen als in onze studio’s kunnen worden gegeven.
Voor een overzicht hiervan kunt u onze Scapino Academy ‘Oog voor dans’ brochure aanvragen via onze website of via e-mail.

Docentenworkshops
Op onze Docentendagen organiseren wij diverse workshops. De opgedane ervaring kunt u toepassen in een lessituatie met leerlingen in de klas. Nieuw is de bijscholingsdag voor docenten die leerlingen begeleiden naar het examen Kunst Algemeen in het vo.

Alle betalingen kunnen via de Cultuurkaart gedaan worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Docentenworkshops
Op onze Docentendagen organiseren wij diverse workshops. De opgedane ervaring kunt u toepassen in een lessituatie met leerlingen in de klas. Nieuw is de bijscholingsdag voor docenten die leerlingen begeleiden naar het examen Kunst Algemeen in het vo. Deze dag wordt georganiseerd op zaterdag 21 april 2012.