Scapino haalt 5.310 euro op voor War Child

De laatste voorstelling van TING! werd gisteravond opgedragen aan War Child. Van iedere verkochte kaart doneert Scapino 5 euro aan War Child. Na de voorstelling overhandige artistiek directeur Ed Wubbe een cheque ter waarde van 5.310 euro aan Veronique Hoogendoorn, director of marketing, communication & fundraising War Child.

‘Samen halen we de oorlog uit een kind’

Scapino Ballet werd in 1945 opgericht door Hans Snoek met als doel om een glimlach te toveren op de bleke gezichtjes van de oorlogskinderen. War Child zet zich vandaag de dag nog steeds in voor een beter leven van honderdduizenden oorlogskinderen. War Child helpt hen met het verwerken van hun ingrijpende ervaringen, het weer contact durven maken met andere mensen en het opbouwen van zelfvertrouwen.

TING! sluit succesvol af
Scapino Ballet Rotterdam bestaat 70 jaar en vierde dat groots met de jubileumvoorstelling TING!. Deze voorstelling, waarin de unieke muziek van de popgroep NITS, dans en circus samenkomen, was een ongekende publiekstrekker. Ruim 21.000 bezoekers vonden hun weg naar de Ferro Dome.

Contact

Scapino Ballet Rotterdam

Eendrachtsstraat 8
3012 XL Rotterdam
tel: 010 - 414 24 14
(ma. t/m vr. 09.00 - 17.30)
fax: 010 - 413 22 50

Email algemeen:
info@scapinoballet.nl

Email afdeling marketing & communicatie:
publiciteit@scapinoballet.nl

Email afdeling educatie (Scapino Academy):
scapinoacademy@scapinoballet.nl

Email afdeling techniek:
techniek@scapinoballet.nl

Contact formulier

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bekijk alle voorstellingen